Modna poslastica Cro A Porter održat će se u Zagrebu od 8. do 10. listopada. Domaći tjedan mode s najdužom tradicijom okupit će brojna domaća dizajnerska imena te revijama i događanjima zadovoljiti i najzahtjevniju publiku.

I ove sezone NIVEA Cro A Porter donosi pregled hrvatske modne scene, a hrvatski dizajneri i ovaj put pokazat će da u kreativnosti, umjetnosti, modi i stvaralaštvu jednostavno nema mjesta recesiji jer moda ne poznaje ogranićenja. Mjesto događanja je Zagrebački Velesajam koji ove godine slavi svoju 100. jubilarnu obljetnicu.

Jedinstveni domaći tjedan mode s najdužom tradicijom, koji je postavio temelj hrvatske mode, lansirao većinu domaćih dizajnera u orbitu modne scene, te postavio standarde prepoznate od javnosti, publike i medija i ove sezone zasigurno će postati najtraženija modna destinacija.

Svoje će kreacije predstaviti Boris Pavlin, sestre Boudoir, Matija Vuica, Ivan Ledenko, Elfs, Fjaba, Hippy Garden, Linea Exclusive, Ani Ani, Arileo, Marina Design, Teo Perić za MAK, Tihomir Krznarić, Zigman i XD Xenia Design.

Moda, ali i uzbuđenje, promišljanje i glamur, dobar posao ali i zabava, skandal, ekstravagancija, pomicanje normi, rušenje barijera, promicanje pravih vrijednosti sve su to odlike ovogodišnjeg listopada koji s pravom novi epitet/predznak modni.

Oduvijek koncipiran tako da zadovolji i najzahtjevniju, redovito brojnu publiku NIVEA Cro A Porter začinit će i ovu zagrebačku jesen.

Cro A Porter u svojoj galeriji predstavlja Chantal Thomass, modnu ikonu i 'femme fatale' francuskog donjeg rublja koja je važno ime u svijetu mode postala još 60-ih, kada je posebno odabranim materijalima zavodljivo donje rublje počela pretvarati u istinski predmet požude.

Thomass je kreirala i jedinstvenu NIVEA by Chantal Thomass make-up kolekciju koja slavi ženstvenost i senzualnost, a moći će se pogledati u sklopu Cro A Portera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju