Pilula koja će razveseliti sve oni koji žele brze rezultate dijete uskoro će se moći kupiti u ljekarnama bez recepta. Odobrili su je stručnjaci, a u kratkom vremenu moći ćete izgubiti i jedan konfekcijski broj


Pilula simpatičnog naziva alli djeluje tako što spriječava tijelo da skladišti masnoću iz  hrane te pomaže u reduciranju tjelesne težine.

Rezultat korištenja pilule alli je jedan konfekcijski broj manje u šest mjeseci što odgovara zdravoj dijeti.

Njezinu djelotvornost potvrdili su mnogi Europski zdravstveni stručnjaci koji tvrde kako nije štetna za zdravlje te će se zbog toga u ljekarnama izdavati bez recepta i to već prije ljeta.

Testiranje pilule je dokazalo kako oni koji alli uzmu uz svaki obrok gube kilograme 50% brže od ljudi koji se oslanjaju na snagu volje.

Rezultat korištenja pilule alli je jedan konfekcijski broj manje u šest mjeseci što odgovara zdravoj dijeti.

Ipak, postoje i nuspojave ovog lijeka. Mast koja se ne skladišti po tijelu već izlazi iz njega stvara plinove koje je teško kontrolirati. Njezino djelovanje izbacuje iz tijela i potrebne vitamine i minerale pa je potrebno uzimati dodatne doze.

Pilula koja se uzima tri puta dnevno ne zamjenjuje zdravu prehranu i vježbanje već ih potiće, ona nije čudotvorac već pomaže onima koji teže gube kilograme. Stoga je i preporučena osobama koje imaju probleme s pretjeranom težinom i pretilošću.

Ipak, neki stručnjaci tvrde kako će pilula djelovati isto kao i zdravi režim života. Bez velikih čuda.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju