Manekenka Filippe Hamilton dobila je otkaz u Ralph Laurenu Rekli su joj da je predebela i da više ne stane u njihovu odjeću. Manekenka smatra da je to glupost i da je bitnije da je zdrava.

Zbog 54 kilograma kojih nosi na 180 centimetara manekenka Filippa Hamilton je od 70-godišnjeg Ralpha Laurena dobila otkaz zbog pretilosti.

Rekli su joj da je predebela i da više ne stane u njihovu odjeću. Manekenka smatra da je to glupost i da je bitnije da je zdrava.

Filippe je bila zaštitno lice kuće Ralph Lauren od 2002. godine sve dok se, prema njihovim riječima, nije previše udebljala.

'Otpustili su me jer su rekli da sam predebela te da više ne stanem u njihovu odjeću', rekla je 23-godišnja manekenka.

Ralph Lauren je nedavno za japansko tržište osmislio reklamnu kampanju 'Blue Label' s fotografijom lijepe Filippe koju su tada u fotoshopu toliko stanjili da samu sebe nije mogla prepoznati.

'Bila sam šokirana kada sam vidjela super mršavu djevojku s mojim licem. Mislim da je vrlo tužno to što je Ralph Lauren napravio', rekla je Filippe.

'Mislim da kuća Lauren Amerikankama duguje ispriku, veliku ispriku. Vrlo sam ponosna na svoj izgled i mislim da uzori moraju prije svega izgledati zdravo', nadodala je ljuta manekenka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju