Iako je priznala kako joj na njezinom tijelu najviše smeta pomalo opuštena koža, fotografija Victorije Beckham za novu liniju donjeg rublja Armani pokazala je njezino savršeno zategnuto tijelo. Da, očito je proradio diskretni šarm Photoshopa

Novi jumbo plakat koji prikazuje Victoriju Beckham u čipkanom donjem rublju pokazao je i njezino vitko, no savršeno izdefinirano tijelo.

Iako je 34. godišnja Victoria, majka troje djece, nedavno priznala kako na svom tijelu najmanje voli pomalo opuštenu kožu, na fotografijama za Armanijevu kampanju, o tome nema ni govora. Victoria je zategnuta, preplanula i izgleda izvrsno.

Plakat je svečano otkriven u robnoj kući Macy's u New Yorku i nastavak je kampanje za koju je kuća Armani angažirala supružnike Beckham.

Prema nekim informacijama, Victoria i David su dobili svotu od 32 milijuna funti ukupuno za reklamiranje Armani donjeg rublja.

Beckham ukrao show Armaniju

Nakon solo Davida u kampanji za muško donje rublje, a potom i zajedničke kampanje s Victorijom, na red je došla i samostalna kampanja Victorije koju su snimali poznati fotografi Mert Alas i Marcus Piggott.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju