Ukoliko već duže vrijeme imate problema s aknama, suhom kožom i dermatitisom, a vaš dermatolog nije uspio rješiti probleme sa skupim kremicama, onda vjerovatno koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Pokušajte probali riješiti problem sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?


Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit i maslinovo ulje. Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože.

Evo kako neke biljke djeluju na ljudsku kožu:
Korijen gaveza sadrži visoki postotak alantoina. Alantoin je hormon koji (samo ako je u svom organskom obliku) inicira stvaranje novih kožnih stanica. Pojačava cirkulaciju krvi u koži, koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu.

Maslinovo ulje, kao što je svima poznato, je snažan antioksidant koji pomaže kod sprečavanja upalnih procesa u koži, te zacjeljuje tkivo i tako usporava proces starenja kože. Sadrži oko 70% mono nezasićenih masnih kiselina (oleinska kiselina) koja pomaže kod uravnoteživanja izlučivanja masnoća u koži te je zato važno za optimalnu njegu.

Bršljan je biljka koja sadrži saponine (heredakozide B i C). Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu, ali njegova osnovna kvaliteta je da uklanja pretjeranu količinu vode te tako uklanja nakupine masnoće. Bršljan stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih.

Na Vaš zahtjev testirali smo potpuno prirodnu Regenerativnu kremu iz BIOmedisa.

Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit (prirodni apsorbent – apsorbira toksine iz/sa kože) i maslinovo ulje (snažni prirodni antioksidant). Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Korijen gaveza pojačava mikrocirkulaciju krvi u koži koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu.

Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom nestati će svi problemi s nečistom i oštećenom kožom, kao što su akne i dermatitisi i koža će poprimiti zdraviji izgled. BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama.

Iz BIOmedis kolekcije bismo izdvojili akcijski set Masna/nečista koža u kojem dobijete Mlijeko za čišćenje lica i skidanje šminke, Tonik za čišćenje lica, Peeling masku i Regenerativnu kremu

Na www.BIOmedis.hr možete sami složiti svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda uz uštedu do 200 Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju