Kupovina traperica može zadati velike glavobolje. Većina žena se nađe pred dilemom: uzeti broj manje te se nadati kako će se s vremenom pretvoriti u idealne ili kupiti prevelike pa spasiti stvar s remenom. Među brojevi mogli bi donijeti idealno rješenje!

Ova dilema uskoro bi mogla postati prošlost, naime na policama robnih kuća uskoro bi se uz veličine 38, 40 i 42 mogli naći i brojevi koji će mnogima olakšati potragu za idelanim parom traperica.

Istraživanje provedenom među ženama pokazalo je kako 62% pripadnica ljepšeg spola ne odgovara standardnim mjerama odjeće, već bi im odgovarale one između.

Trećina žena kupuje traperice koje im ne odgovaraju, a svota novaca koju na kraju smatraju baćenom penje se do tri tisuće kuna.

'Najčešći prigovor koji dolazi od kupaca je taj da njihova idealna veličina odgovara među broju pa smo odlučili uvesti veličine 38 i pol, 40 i pol te 42 i pol' rekla je predstavnica modne linije George iz Velike Britanije.

Slavni su nametnuli trendove za kojima se vode ljubiteljice traperica pa mnoge odabiru preuske ili preširoke, a sve pod cijenu da bi izgledale kao njihove omiljene zvijezde.

S obzirom da su traperice omiljeni odjevni predmet mnogih žena, nema ništa goreg od preuskih koje izazivaju osjećaj nelagode ili preširokih koje odaju dojam kako osoba skriva višak kilograma. Među brojevi mogli bi jednom zauvijek riješiti veliki problem modno osviještenih dama.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju