Kad napokon pronađete savršen kupaći kostim čeka vas lakši dio avanture: kupovina torbe i obuće za plažu.

Torba i obuća (japanke, klompe…) moraju biti u istom tonu. Najbolja je jednobojna kombinaciju. Ako ne možete odoljeti onim cekerima s ribicama i ostalim morskim uzorcima, vaša obuća nikako ne smije biti šarena.

Uz takvu šarenu torbu nosite sandale u boji vašeg kupaćeg kostima. Uz šareni bikini ne biste trebali nositi i šarenu torbu.

Na ljetovanje ćete sigurno ponijeti nekoliko kupaćih kostima među kojima će biti i jednobojnih i šarenih, zato vam predlažemo da torba i sandale budu u jednoj istoj boji koja će se slagati uz većinu vaših bikinija.

Isti princip predlažemo i za one krpice koje se nose preko kupaćeg kostima. Marame su i dalje moderne, tako da će jedna bijela, crna ili crvena biti sasvim dovoljne.

Ako ne volite marame onda nabavite, npr. jednu bijelu haljinicu, koja će se savršeno slagati uz vaše naočale za sunce s crnim staklima, crne japanke, crni bikini i bijeli ceker s velikom crnom ružom.

Ovo je samo prijedlog. Ljeto na moru je idealna prilika za kreativnost.

Jedan savjet: vaše noge, kao i čitava figura, na sandalama s višom petom izgledat će ženstvenije, ali to nikako ne znači da na plažu treba ići "na štulama".

Obuća za plažu treba, prije svega, biti udobna i bezbjedna - pijesak je vruć, pločice pored bazena skliske, u vodi može biti ježeva…

Platforma na japankama, ili štikla na sandalama i klompama, ne bi trebale biti veće od 5 centimetara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju