Glumica Cameron Diaz stala je pred fotobjektiv poznatih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta odjevena u vruće hlačice i prekrivena tetovažama i snimila fotografije koje su objavljene u V Magazinu

Fotografije su inspirirane Madonninom True Blue erom, a Cameron koja neodoljivo podsjeća na kraljicu popa krasi naslovnicu prestižnog časopisa.

Tridesetšestogodišnja glumica poznata po vezi s Justinom Timberlakeom, no i po čestom mijenjaju muškaraca, za potrebe snimanja prepustila se u ruke majstora tetovaža koji je ukrasio njezino tijelo.

Cameron Diaz pala preko vlastite zvijezde

Tetovaže nisu prave, no odlično pristaju mišičavoj glumici.

Glumica je nedavno dobila svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih, no zbog prekratke suknje i previsokih peta nije uspjela čučnuti te je pala.

Crno bijele fotografije prikazuju seksi Cameron kao čvrstu i odlučnu divu te potpunu suprotnost ulozi u njezinom posljednjem filmu My Sister’s Keeper u kojem tumači brižnu majku.

Uz vruće hlačice i šiljasti grudnjak izrađen od ljepljive trake, Cameron je duge noge sakrila u visoke Pradine kožne čizme.

'Svjesna sam da više nemam 23 godine i da ne izgledam kao onda, no ne zamaram se time jer bi u protivnom bila jako nesretna osoba', rekla je Cameron za V Magazin.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju