Danielle Bux pretvorila se u Bond djevojku kako bi prije premijere novog filma o agentu 007 Quantum of Solace podsjetila na stara dobra vremena i ljepotice koje su pravile društvo tajnom agentu

Vruća zaručnica Garyja Linekera pretvorila se na trenutak u Ursulu Andress i ponovila legendarnu scenu iz filma Dr. No, snimljenog davne 1962. godine. 

- Honey Ryder je moja najdraža Bond djevojka, a ovo je scena koju svi pamte. Kada smo nedavno Gary i ja bili na odmoru, rekli su mi da sam slična Honey tj. Ursuli, no mislim da je to bilo zbog istog kupaćeg kostima koji sam nosila, rekla je Danielle koja nije krila oduševljenje. 

- Oduvijek sam smatrala Ursulu prekrasnom ženom s lijepim tijelom, dodala je. 

Britanke Ola Jordan, Sarah Jayne Dunn i Kate Lawler pridružile su se Danielle na snimanju za magazin Closer i postale Bond ljepotice na nekoliko sati. 

Ola je postala Tanya Roberts koja je glumila lik Stacey Sutton u filmu Pogled na ubojstvo, Sarah Jayne Dunn se pretvorila u Mary Goodnight, lik koji je glumila Britt Ekland u filmu Čovjek sa zlatnim pištoljem a Kate Lawler u Shirley Eaton koja je odighrala ulogu Jill Masterson u filmu Goldfinger. 

Jesu li kopije bolje od originala procijenite sami!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju