Posljednjeg dana mjeseca siječnja teško bi bilo ne prisjetiti se 'komada' koje su nam pokazale svu raskoš svog tijela. Skidanje je postalo stvar prestiža, a Madonna, Olga, Helena, Adriana nametnule su neka nova pravila. Tri puta hura za žensku ljepotu!


Kod Madonne je sve moguće pa je sasvim opravdano zapitati se što tek sprema u sedamdesetoj, kad nam je u pedesotoj priuštila ovo. Umotana u zavoje i u visokim bijelim čizmama pozirajući u seksi pozama pop kraljica pokazala je sve svoje atribute.

Fotografije koje je snimila za promociju svog posljednjeg albuma podijelile su mišljenja. Po nekima Madonni je odzvonila uloga seksi mačkice, a dok drugi smatraju kako prepreka za pokazivanje tako dobrog tijela nema.


Bivši supermodel Helena Christensen stala je ispred objektiva i pokazala svu ljepotu svog tijela. A tek joj je 41! Danski model i bivši anđeo Victorije Secret bila je jedan od najtraženijih modela u devedesetima, karijeru supermodela prije nekoliko godina zamijenila je svojom velikom ljubavi, fotografijom. Zašto se skinula u četrdesetiprvoj, suvišno je pitati kada vidimo kako Helena izgleda.

Adriana Lima je pokazala sve

Bar Rafaeli je zavodljiva u crvenom

Prelijepa Ukrajinka koja se proslavila ulogom u posljednjem Bondu, 0lga Kurylenko više od glume čini se voli skidanje. Kakao i sama priznaje nikada nije imala problema s golotinjom, što je dala do znanja najnovijm fotografijama.

Napokon se i Vicky skinula,na reklamnim fotografijama za donje rublje Armani godpođa Beckham pokazala je sve svoje atribute. Poput prave mačkice pozirala je pred objektivom u raznim seksi pozama. Iako je neupitno kako su čari Photoshopa bile presude za njen izgled, Vicky je baš lijepo vidjeti u novoj ulozi.

Na kraju možemo samo reći kako je godina započela u vrućem i seksi tonu zahvaljujući ovom ljepoticama. Vjerujemo kako je ono što slijedi još bolje.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju