Kapa je jedan od onih modnih dodataka koje gotovo nikada ne izlaze iz mode. Ako je suditi prema najslavnijim glavam današnjice, u modi su klasični šeširi uskih oboda. Osim što krase svaku kombinaciju, skrivaju neurednu frizuru i štite od paparazza... za poželjeti!

Britney Spears najčešće nosi tamne šešire koji su joj zgodni kada ne želi otići frizeru, no za nastupe uvijek bira visoke cilindre, baš kao i njezina kolegica Madonna.

Eva Longoria nosi svijetli, slamnati šešir s trakom koja odgovara odjeći, a njezin kolega, neodoljivi Colin Farrell obožava sve vrste pokrivala za glavu.

Pjevačica Black Eyed Peasa, Fergi ima popriličan broj šešira u svom ormaru, od onog s potpisom Guccija, pa do običnih ribičkih šešira, upravo kao i pjevačica Gwen Stefani. Victoria Beckham ih nosi samo kada odgovaraju cijelom outfitu, a Paris Hilton nosi baš sve, od onih za konjičke sportove, do raznih beretki.

Šeširi su korisni, lijepi i ako ih odaberete prikladno vašem stylingu, mogu podići cijelu kombinaciju i podariti vam pomalo tajanstveni look prave zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju