30, 40 ili 70 posto su natpisi koji mame uzdahe svih šopingholičarki. Dobrodošli u savjete za šoping na sniženju koji će vam olakšati omiljene trenutke

Bez obzira na snižene cijene najvažnije je pravilo da ne kupujete ono što vam ne treba ili ono što vjerojatno nikada nećete odjenuti.

Prije nego krenete u najbolji šoping u godini dobro razmislite što vam je potrebno i kupite osnovne komade koje ćete moći nositi jer kada rasprodaje započnu ženama poskoči adrenalin.

Za šoping na sniženju važno je vrijeme, ne gledajte na sat jer ćete biti nervozni, au moru prilika nećete znati zgrabiti svoju. Kao i tijekom svake kupovine ne zaboravite unaprijed odrediti iznos koji želite ili možete potrošiti. Malo prekoračenje je dopušteno, no ne želite požaliti, zar ne?

Kupujte ono što vam je potrebno te odjeću koju ćete moći kombinirati sa stvarima koje imate u ormaru. Kaput, sako, crna haljina, čizme i balerinke neki su od prijedloga kako bi znali u kojem smjeru krenuti.

Sezonske rasprodaje su dobra prilika za kupovinu svečane haljine. Ukoliko vam je već stigla pozivnica za vjenčanje, potražite ono što vam se sviđa i kupite po puno prihvatljivijoj cijeni.

Prije odlaska na blagajnu svakako još jednom pregledajte odjeću koju ste odlučili kupiti. Najeftiniji komad na rasprodaji može biti najskuplji u vašem ormaru ukoliko ga nećete nositi.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju