Prvi put u povijesti Victoria's secret traži novog Anđela preko audicije. Razlog tome je baby boom među najpoznatijim modelima tog modnog branda. Da bi postala dostojna zamjena, nova djevojka mora, osim visine i težine, zadovoljiti još mnoge kriterije.

Heidi Klum, Gisele Bundchen, Karolina Kurkova i Adriana Lima će uskoro postati majke, a pista po kojoj su nekada hodale je ostala gotovo prazna. Zato je brand Victoria's Secret organizirao audiciju za nove modele, a pred mnogim je djevojkama šansa da postanu najpoželjniji anđeli na svijetu.

'Važno je znati dobro govoriti, biti dobar glasnogovornik, trebate naučiti sve o ovom brandu i dobro ga predstavljati, i što je najvažnije, morate imati karizmu kada ste na pisti', pojasnila je atraktivna Doutzen Kroes, jedan od anđela.

Dugonogi anđeli: Pripreme za reviju Victorie Secret

Da bi postali Anđeo potrebno je mnogo toga, no neke od tih karakteristika svaka bi žena trebala posjedovati.

'Mislim da je najteži dio imati samopouzdanje potrebno kada nosite donje rublje, a iz toga proizlazi i vaša karizma', naglasila je Doutzen.

Čak i ako niste top model i nikada nećete nositi revije, stručnjaci tvrde da će žena koja nosi seksi donje rublje itekako zračiti samopouzdanjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju