Latino ljepotica Eva Mendez koja je nedavnim priznanjem o seksu u pedeset država poprilično uzburkala javnost, otkrila je nove tajne. Ovoga puta ne o seksu, nego o ljepoti i stilu!


Uzori u ljepoti.
Zasigurno je to moja majka koja nikada nije napustila kuću bez šminke i lijepe frizure. Ona je dosta utjecala na mene i jedna je od najljepših žena koje sam ikad vidjela. A druga bi bila Alyssa Milano sa crnom kosom i talijanskom ljepotom. Alyssa je nekako bila najbliža mom poimanju ljepote.

Volim zabavnu odjeću!
Jednom sam odjenula narančasto, roza haljinicu Christiana Diora i mediji su me rastrgali. Mislim znala sam da će se to dogoditi, no što oni znaju. Ne vidim zašto odjeća ne bi mogla biti zabavna.

Mrzim lažni ten.
Nemojte reći mom dermatalogu, ali nema ništa ružnije od lažne preplanulosti. Osobno volim lijepo osučanu kožu iako znam da je to štetno. 

Ne volim/volim pozirati.
Ne razumijem kakve veze ima poziranje na crvenom tapetu veze s filmom. Taj dio posla mi se zaista ne sviđa. No, lijepo je kad vam sutra kažu kako ste izgledali prekrasno. Mmmm!

I ja sam nesigurna!
Često puta odjenem nešto prelijepo, pa nisam uvijek sigurna da sam dorasla tom zadatku i dobro nosila haljinu. No, dan poslije vidim moju fotografiju u toj haljini i pomislim kako sam izgledala prekrasno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju