Dok prvi čovjek Amerike, Barack Obama osvaja simpatije u svijetu politike, njegova supruga Michelle u vrlo kratkom vremenu postala je ikonom stila. Što krije njena kozmetička torbica i bez čega ne može tijekom dana?

Promovirajući prirodni i zdravi izgled, Prva dama pridobila je uz sebe sve one kojima su dosadila toliko puta viđene mršavice.

Iako uglađena, gospođa Obama je sve osim uštogljene šminkerice koja ne može bez cijelog odjela kozmetike skrivenog u svojoj torbici.

1. Velika četka za nanošenje pudera
Velikom četkom gospođa Michelle nanosi mineralni puder koji prikriva sve mane, djelujući istovremeno jako prirodno. No, za njega je karakteristično, kao i za sav mineralni make-up, umjerenost u nanošenju.

Look gospođe Obame više je klasičnog stila, no njen izbor parfema sjajno bi se uklopio i uz blještavi i raskošan holivudski tepih

Upravo zahvaljujući velikom kistu, ten djeluje nenapadno i prirodno.

2. Pinceta
Iako su prvotne reakcije na obrve Prve dame Amerike bile negativne, danas se navode kao primjer lijepo oblikovanih obrva. Za nekadašnji 'ljuti' look, odgovornost preuzima njezina vizažistica Ingrid Grimes-Myles koja je ublažila pogled lijepe Michelle.

3. Parfem
Cjelokupni look gospođe Obame više je klasičnog stila, no njen izbor parfema sjajno bi se uklopio i uz blještavi i raskošan holivudski tepih.Tako se u njenoj torbici nalazi mirisna bočica 'Very Hollywood' s potpisom Michaela Korsa. Senzualni jasmin, ylan ylang te prštava malina mirisne su note koje se zahvaljujući tom parfemu šire Bijelom kućom.

4. Regenerator
Ispred TV i fotografskih kamera kosa Michelle Obame uvijek je djelovala njegovano i zdravo. To je djelomično i zasluga njenog regeneratora koji uvijek mora biti obogaćen shea maslacem i bademovim uljem.

5. Serum od esencijalnih ulja
Savršeno lice bez ijedne jedne bore na 45 godina staroj Michelle, zasluga je korištenja seruma od esencijalnog ulja 'Aromaessence Excellence'. Taj serum sačinjen je od 100 posto prirodnih ulja koji hidratiziraju lice te smanjuju hiperpigmentaciju i nepravilnosti na licu.

6. Ruž za usne
Obama ne koristi sjajila za usne, već isključivo ruževe koji su zbog svoje teksture prikladniji za mnogobrojna snimanja tijekom užurbanog dana. Boja je gotovo uvijek ona u boji mesa, dajući tako njenom licu diskretnu profinjenost.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju