Prošlo je nekoliko dana od svečane dodjele Oscara, no to je još uvijek top tema holivudskih kuloara. Tako su na red došle i grudi Sarah Jessice Parker koja je u Diorovoj haljini pokazala sasvim novo poprsje

Sarah Jessica Parker na dodjelu Oscara stigla je ruku pod ruku sa svojim nevjernim suprugom Matthewom Broderickom i novom boje kose - smeđoj s crvenim pramenovima.

Ipak, prisutne kao da nije zanimalo veliko pomirenje supružnika, a izostali su komentari i na novu frizuru, jer sve je zanimao novi izgled njezinih grudi.

Sarah se te večeri odlučila za raskošnu, blijedo zelenu haljinu Diora koja je poprilično isticala njezine punije i veće grudi. Stoga su se mnogi zapitali je li se Sarah konačno odlučila za blagodati plastične kirurgije i operaciju povećanja grudi.

Glumica je poznata kao protivnica estetskih zahvata, a ne koristi čak ni botoks, jer drži kako injekcije botulina ometaju glumca u njegovom poslu. Stoga je moguće kako se Sarah odlučila za jedan od prozirnih gel grudnjaka koji prividno daju punoću i podižu grudi.

No, kako se bliži snimanje novog nastavka filma 'Seks i grad', moguće je i kako je Sarah pokleknula pred izazovima, te je za svoju ulogu odlučila malo korigirati grudi i svojoj junakinji Carrie podariti novi, svježiji izgled.

U svakom slučaju, grudi su veće, punije i ljepše, Sarah zadovoljnija, a za to su uglavnom uvijek zaslužni kirurzi. Ili...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju