Rachel Zoe stilistica slavnih koja je u svijetu mode navodno utjecajnija od Anne Wintour, a i autorica je nekoliko knjiga o stilu, pa ipak lijepu Rachel i dalje kritiziraju zbog popularizacije veličine 0. No, njezin je stil i dalje besprijekoran...

Rachel Zoe, 37. godišnja stilistica slavnih na čijoj se listi klijenata nalaze Demi Moore, cameron Diazn, Jennifer Garner, Liv Tyler, Maria Sharapova... dnevno zarađuje više od 6 tisuća dolara.

U svijetu mode njezino ime navodno ima veći značaj ood slavne urednice Voguea Anne Vintour, a što god sama odjene, postaje trenutačni hit.

Njezina knjiga 'Style A to Zoe' apsolutni je bestseller diljem svijeta, a u domu trendsetterica ima gotovo biblijski status.

Prema njezinim najnovijim fotografijama, tamne trapez hlače od trapera dobro je kombinirati s vintage smokingom, polučizmicama i crnom tunikom, a cijelu kombinaciju 'podignite' s nekoliko lančića u srebrnoj i zlatnoj boji.

Ne bojte se nakita ni na rukama, vaš lak neka bude u bordo nijansi, a na nosu predimenzionirane naočale. I da, sve je lako prenijeti u svakodnevnicu i pronaći u našim trgovinama, osim naravno Hermes torbe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju