Zimi je često koža suha, bez sjaja i svježine. Potrebe Vaše kože mijenjaju se kako prolaze godišnja doba, a zimi su one najizraženije. Kako bi koža ostala zdrava i lijepa, potrebna joj je dodatna njega, zaštita i hidratacija

Za suhu kožu lica tijekom zimskih dana preporuka je Regenerativna krema za tijekom dana, a tijekom noći Noćna krema koja je napravljena isključivo od čistih prirodnih biljnih ulja, prirodnih hidratantnih sastojaka i ekstrakata koji revitaliziraju samokorektivni mehanizam kože

Koža je najveći organ ljudskog tijela. Ona se obnavlja svakih 7 do 10 tjedana, a njezina je glavna uloga da zaštiti naš organizam od štetnih utjecaja izvana. Koža sprečava ulazak štetnih mikroorganizama i infekcija iz okoline, ali i djelovanje kemikalija.

U dubljim slojevima kože nalaze se žlijezde lojnice i znojnice, a loj stvara sloj na površini kože koji sprečava pretjerani gubitak vlage s kože, a time se sprečava i isušivanje kože.

Tijekom zime, upravo isušivanje kože može predstavljati veliki problem za kožu. Svakodnevno izlaganje suhom hladnom zraku i vjetru može poremetiti ravnotežu u koži i izazvati peckanje, zatezanje, svrbež i iritaciju.

Suha koža može se prepoznati po zatezanju, peckanju, iritaciji i svrbežu. Osim toga, primijetit ćete gubitak napetosti i punoće kože, pojavu sitnih bora i perutavosti (poput sitnih ljuskica) na površini kože. Vaša koža može biti gruba i suha na dodir, a vrlo često ona je crvena.


Masaža kože odličan je način da poboljšate prokrvljenost Vaše kože te poboljšate protok ne samo krvi, već i limfe, te podarite koži svjež izgled i zategnutost.

Prvi korak bit će zasigurno nadoknađivanje vlage, zatim poticanje regeneracije stanica. Prije svega se peelingom odstranjuju stare stanice s površine kože (tako potičete i prirodnu regeneraciju površnog sloja kože i bolje upijanje krema) i na kraju regenerativnom kremom opskrbiti kožu s visoko vrijednim masnoćama kako bi se spriječio naknadni gubitak vlage.

Masaža kože odličan je način da poboljšate prokrvljenost Vaše kože te poboljšate protok ne samo krvi, već i limfe, te podarite koži svjež izgled i zategnutost.

Za suhu kožu lica tijekom zimskih dana preporuka je Regenerativna krema za tijekom dana, a tijekom noći Noćna krema koja je napravljena isključivo od čistih prirodnih biljnih ulja, prirodnih hidratantnih sastojaka i ekstrakata koji revitaliziraju samokorektivni mehanizam kože.

Za suhu kožu tijela preporučili bismo Vam Hidratantno mlijeko za tijelo, te Uljnu emulziju za njegu tijela, te Krema za ruke na bazi zeolita, limuna i hrena koji pomažu pri uklanjanju pigmentacijskih pjega, stvaraju zaštitni sloj na koži ruku te daju svu potrebnu količinu vitamina i hrane.


Možete izabrati između 21 akcijskog seta uz uštede i do 520Kn ili možete sami kreirati svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda uz uštedu do 200Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom ili na posao. Narudžbe možete predati na web stranici
www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanjuJoš lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju