David Beckham mjesečno troši 1.000 funti (oko 9000 kuna) samo za donje rublje, a Paris Hilton je za samo dva sata u shoppingu potrošila 100.000 dolara.

Poznati svoj 'mukom' zarađeni novac, osim na raskošne vile, automobile i ljetovanja, rado troše na razne bizarne gluposti.

Victoria Beckham je jednom uspjela potrošiti zapanjujućih 59.000 funti samo na nakit. Victoria je tada kupila sat od nerđajućeg čelika za Davida, a ostatak potrošila na sebe! Ništa manje egoističan nije ni njen suprug koji mjesečno troši šokantnih 1.000 funti na donji veš, zato jerne može nositi isti veš dva puta.

Ova priča ne bi imala smisla kada se ne bi spomenula i Paris Hilton, bogata nasljednica hotela 'Hilton'. Osim što dosta novca izdvaja na svoje i krpice svojih četvoronožnih ljubimaca, Paris je jednom prilikom uspela potrošiti 100.000 dolara za samo dva sata, tijekom kupovanja božićnih poklona.

Sir Elton John je poznat po svojim potrošačkim navikama, ali jedna od priča koja se dugo provlačila po tabloidima datira iz 1997. godine kad se poznati pjevač pojavio u svim novinama jer je kupio rođendansku tortu za 6.000 funti - za sebe! Međutim, tu nije kraj bizarnim trošenjima. 

Mariah Carey je platila 3.200 dolara za fotografiju Tupaca Shakura koji sjedi u pjenušavoj kupki, dok Jennifer Aniston troši 100 dolara po bočici prvoklasnog šampona koji se sastoji od šampanjca, bijelih tartufa i kavijara, kako bi njeni uvojci blistali. 

Nogometni fan Robbie Williams je nedavno kupio ogromnu kuću u LA koja je vrijedila čak pet milijuna funti, samo da bi mogao dvorište pretvoriti u nogometno igralište.

Na 39. rođendan svoje žene, bivši agent 007 Pierce Brosnan ju je poveo na dvodnevno krstarenje jahtom tijekom kojega ju je obasipao darovima, uključujući i 'BMW' s kožnim krovom od 51.000 funti i dijamantni nakit.

Ipak, najbizarniji poklon kojeg netko može darovati svojem partneru imao je Tom Cruise. Nakon Tomove lude želje da svojoj ženi Katie Holmes kupi ultrazvuk (koji stoji milijun dolara), izglasan je zakon kojim se zabranjuje prodaja opreme za ultrazvuk bilo kome tko nema licencu pružatelja zdravstvene usluge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju