Nakon što se nauživao bakalara i okitio božićnu jelku Fashion Guru se bacio na posao. Za oko su mu zapele Tina Katanić koja nikako da se riješi izgleda sekretarice i Nives Celzijus koja je zaboravila kako uz njezinu glazbu pristaje kič

Fashion Guru tvrdi kako je bivša Kraljica Hrvatske Tina Katanić vlasnica najljepšeg osmijeha među manekenkama, no djevojka nažalost uopće nema smisla za lijepo. Po tko zna koji put je zavirila u mamin ormar i odjenula ono što bi mami odlično pristajalo, no Tini ne. Kad bi se barem riješila tog izgleda sekretarice gdje bi joj bio kraj!

I dok Tina ima problema s odabirom odjeće, jedna od najstarijih kraljica Hrvatske hitno mora na modni popravak. Izgleda kako je Tamara Roglić izgubila ogledalao jer nije vidjela da joj čarape ne pristaju uz haljinu te da bi u čizmama koje je odabrala mogla jedino kopati kanale.

U ovom blagdanskom razdoblju Nives Celzijus je zaboravila na blještavilo i sjaj pa se na nastupu, uz taktove svojih cajki pojavila u maloj crnoj haljini. Tako nas je Nives zakinula za blještavilo koje odlično pristaje uz njezin narodni melos.

Tara iz Karme je uskočila u haljinicu čija veličina se može mjeriti jedino s kuhinjskom krpom, a zavodljivi Sandi je javnost podsjetio na svoj modni (ne)ukus i pojavio se odjeven kao da su ga pokupili na tramvajskoj stanici u Sesvetama!

Više na Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju