Grad svjetlosti i ljubavi ovih se dana pretvorio i u grad visoke mode. Nakon New Yorka, Londona i Milana kreatori su i u Parizu predstavili kolekcije za jesen/zimu 2009/10. Prema viđenome čeka nas tmurna i hladna jesen u kojoj ćemo nositi tamne boje i tople materijale

Modni tjedan započeo je u srijedu, 4. ožujka, a trajat će do 12. ožujka.

Na samom početku modnog tjedna Gareth Pugh, dizajner kojeg obožavaju Kylie i Beyonce iznenadio je Pariz neobičnom modnom revijom.

Na samom početku modnog tjedna Gareth Pugh, dizajner kojeg obožavaju Kylie i Beyonce iznenadio je Pariz neobičnom modnom revijom. Okupljenim uzvanicima pokazao je video kolekciju svojih modela.

Gareth se zbog ekonomske krize koja vlada u svijetu priklonio kolegama koji su svoje kolekcije predstavili putem video-zida. I dok drugi kretaori to daju naslutiti na pozivnicama Pugh je svoje uzvanike odlučio iznenaditi.

Eksperimentalni film snimljen je u Londonu u samo jednom danu, a u njemu nastupa manekenka Nataša Vojnović porijeklom iz BiH.

Na tjednu mode do sada su se predstavili Elisa Nalin, Estrela Archs, Fatima Lopes, Hiroko Koshino, Lie Sang Bong, Olivier Theyskens, Sharon Wauchob te An i Filip Vandervost.

Video kolekcija Garetha Pugha

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju