Ovoga puta Fashion Guru je pripremio poslasticu u vidu fotografije Vanne i Vlatke iz osamdesetih, no i top pet ljestvicu dekoltea. Provjerite i zbog čega školarci padaju u nesvijest, te tko je bio u proljetnom shoppingu

Prava poslastica stigla u vidu crno-bijele fotografije iz osamdesetih na kojoj se ponosno smiješi Vanna, a pomalo ustrašeno pogledava Vlatka Pokos.

Fashion Guru nije bio osobtio zadovoljan ni stylingom pjevačice Žanamari Lalić koja, kaže on, nikako da shvati da je stiglo toplo vrijeme.

- Izgleda kao da je oblači Vanna, osobito kada vidim tu ogrlicu. Ženo!, zavapio je Fashion Guru i uputio Žanamari da vani pada kiša, a ne pingvini.

Marija Cvitanović bila je u žutom, ali ovoga puta neprozirnom. Kako je u rukama imala novu Pradinu torbicu, čini se kako je pao i proljetni shopping!

Iako su osamdesete napravile veliki comeback, Sanja Doležal nije trebala izvući jeans sako koji, kaže Guru, nije podoban čak ni za seminare duhovne obnove.

- Možda eventualno kod egzorcista kako bi istjerali modne vragove?, zapitao se Guru koji je ovoga tjedna napravio i ljestvicu Top 5 dekoltea.

Na 5. mjestu je Miss Aleks koja je pokazivala dekolte i prečesto. Na 4. Severina koja je pokazala i da je u spotu Gade radio i Photoshop, a ne 3. Iva Jerković koja uz dekolte nudi i osmijeh. Na 2. mjestu je Doris Vrečko koja nosi oznaku umjetno, a na 1. Maja Lena Lopatny zbog koje Pero i Luka sigurno ne prate nastavu na satu zemljopisa.

Više na stranicama Red Carpeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju