Nova godina je pravo vrijeme za promjene, a najbolja promjena za ženu je nova frizura. Isto misle i holivudske zvijezde koje su u nedostatku vlastitih ideja posegnule u tuđe dvorište

Kako će kratka kosa pristajati Madonni ili Catherine Zeti-Jones i jesu li one stvarno spremne za veliku promjenu?

Madonna, Kylie, Cathreine Zeta-Jones, Britney, Joan Colins i Sheryl Cole žude za promjenom pa su stilisti odlučili napraviti probu. Odabrali su najpoznatije frizure koje su proslavile njihove još poznatije vlasnice i iskušali ih na zvijezdama.

Na vrhu liste najboljih frizura nalaze se Katie Holmes, model Agyness Deyn, Kate Winslet, Kelly Brook, Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow. One izgledaju odlično, no kako će recimo kratka kosa pristajati Madonni ili Catherine Zeti-Jones i jesu li one stvarno spremne za veliku promjenu?


I dok je duga kosa simbol ženstvenosti koji ne silazi s popisa najpoželjnijih modnih dodataka mnogih pripadnica holivudskog zvjezdanog neba, kratke i moderne frizure ipak su pronašle svoj put i to uz pomoć otkačenog modela Agyness Deyn, glumice Katie Holmes i Victorie Beckham.

Tko zna, možda i kraljica popa Madonna u 2009. odluči skratiti kosu i promijeniti imidž. Za sada je ovo samo igra kojom su se zabavljali stilisti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju