Ispadanje bradavica – modni, erotski ili 'nije me briga' trend? Jedino što je sigurno jest kako je doista riječ o ponovno oživljenom trendu koji su počele prihvaćati i Hrvatice. Stoga, ako ste spremne, pokažite svoje adute ili ... nemojte.

Mischa Barton pojavila se na londonskom Tjednu mode u dugoj, crvenoj haljini koja joj je pružala sve mogućnosti za čedno ponašanje, ali ne - Mischi je pri izlasku iz taksija ispala bradavica, a time i ulaznica za ložu 'dobre djevojke'. 

No, iako ta glumica pomalo kasni s trendom ispadanja baradavica, (nikada nije točno utvrđeno tko je zapravo započeo misiju 'bradavice van') očito je riječ o trendu koji poprima značajnije razmjere. 

Počevši s Janet Jackson kojoj su grudi, točnije jedna, već odavno ispale, gotovo da nema značajnije osobe u show businessu kojoj barem jednom nije ispala bradavica. 

Paris Hilton, Kate Moss, Cameron Diaz, Christina Aquillera, Courtney Lowe, Lil Kim, Jennifer Lowe Hewitt… sve su one pokazale svoje draži, pa čak i dražesna Katie Holmes.

No, zanimljivo je da se trend preselio i u Hrvatsku. 

Pa ipak, Minei je već odavno ispala bradavica, a o tome su izvjestili svi mediji u zemlji, djelić grudi ispao je i Severini prije deset godina, a upravo se to dogodilo na nekoliko javnih događanja– gošći na partyju serije  'Zakona ljubavi' ili voditeljici emisije o automobilima. 

Trend je ponovno započeo, pa ako volite...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju