Zvijezda filma 'Kill Bill', Uma Thurman je žena koja uz veliku moć transformacije za potrebe svojih filmova zrači neobičnim seksepilom što potvrđuju i nedavno objavljene fotografije u W magazinu.

U editorijalu za W magazin glumica i bivši model Uma Thurman pokazala je kako nije spremna odustati od nadimka seksi mačke kako su ju mnogi nazivali.

Glumica na pragu četrdesete pozirala je na kauču ogrnuta zelenim perjem, dok joj je polugolo tijelo pokrivao tek kratki crni sako. Na duge noge odjenula je samostojeće čarape koje je pričvrstila halterima.

Za potrebe snimanja kosu je trasformirala u stilu Marilyn Monroe te pozirala poput slavne holivudske ljepotica kojoj je slava 'lupila u glavu'.

Na snimanju je upotrebila i svoje glumačke sposobnosti pa je sjedeći na kauču, s kaubojskim šeširom na glavi izrazom lica vjerno dočarala izgled osobe koja se ne može nositi s teretom slave, što je ujedno i tema editorijala.

U intervjuu za magazin W osvrnula se i na svoju prošlost.

'Ne mogu reći da su mi 30-te bile najbolje godine. A mislila sam da su mi 20-te bile najteže. Najgora stvar koju žena može napraviti je da misli kako će život postati lakši kad se sve posloži, od posla do djece. Tek kada tako počnete razmišljati osuđene ste na propast.', rekla je 39-godišnja Uma.

Opovrgnula je i glasine kako se ove godine planira udati za zaručnika, Arpada Bussona. Uvjerena je kako je živjela svoj život unatrag. Glumica poznata po filmu Kill Bill tek se sad osjeća teret slave.

Trenutno promovira svoj novi film 'Majčinstvo', a honorar od gotovo 5 milijuna dolara koje je zaradila s lakoćom je stavila u džep.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju