Zaboravite preskupe odlaske u salone na tretmane i sve one koji vam obećavaju da će vam za puno novaca pomoći da uklonite celulit. Sve to možete napraviti i sami, kod kuće. Dovoljno je samo malo vremena...

Ako do ljeta želite izgledati odlično sada je vrijeme za obračun sa celulitom. Celulit je jedan od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Skoro svaka žena ga ima, a razlog tome je, osim genetike, način života, prehrana, nedovoljno kretanje, hormonski poremećaji..., a mnoge žene ga dobiju tijekom trudnoće.

Dobro je poznato da je prozirna kuhinjska folija jako učinkovita u borbi protiv celulita. Nanesite mlijeko protiv celulita na dijelove tijela zahvaćene celulitom te ih omotajte prozirnom folijom i ostavite da djeluje cca 1 sat. Postupak ponovite svaku večer prije spavanja i unutar 14 dana ćete vidjeti fenomenalne rezultate

Kako ga se rješiti? Koja je krema dobra? Kakav tretman će vam pomoći? Pitanja su koja si postavljamo s prvim lijepim danima koji nas podsjećaju na sezonu kratkih hlača, suknjica i haljinica. Ako dosad niste našli odgovore na ova pitanja znajte da zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i njega kože trebaju prerasti u vaš životni stil.

Počet ćemo sa masažom dijelova tijela zahvaćenih celulitom. Prije svega nabavite kvalitetno mlijeko protiv celulita iz BIOmedisa. Dobro je znati da je najbolje masirati kada su mišići opušteni.

Potrebno je koristiti duge i mekane pokrete jer oni stimuliraju cirkulaciju i limfe. Dio tijela na kojem imate celulit štipajte, stiskajte i završavajte mekanim pokretima.

Dobro je poznato da je prozirna kuhinjska folija jako učinkovita u borbi protiv celulita. Nanesite mlijeko protiv celulita na dijelove tijela zahvaćene celulitom te ih omotajte prozirnom folijom i ostavite da djeluje cca 1 sat. Postupak ponovite svaku večer prije spavanja i unutar 14 dana ćete vidjeti fenomenalne rezultate.

Mlijeko protiv celulita iz BIOmedis-a sa sokom korijena đumbira, bršljanom, cimetom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora.

Mlijeko protiv celulita iz BIOmedis-a sa sokom korijena đumbira, bršljanom, cimetom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora

Sok korijena gingera ima svojstvo dubinske penetracije u kožno tkivo, rastvara masne nakupnine te pospješuje cirkulaciju krvi. Mlijeko protiv celulita je lagano i hidratantno tako da nakon nanošenja neće ostaviti tragove na odjeći.

Preporučili bismo Vam akcijske setove iz BIOmedis kolekcije:
• Njega tijela1 (Mlijeko protiv celulita i Hidratantno mlijeko za tijelo) sniženo sa 280Kn na 180Kn
• Njega tijela2 (Mlijeko protiv celulita i Uljnu emulziju za njegu i masažu tijela) sniženo sa 280Kn na 180Kn
• Ili sami izaberite 2, 3, 4 ili 5 proizvoda i uštedite do čak 300Kn.

Više informacija o BIOmedis prirodnim proizvodima možete pročitati na web stranici www.biomedis.hr gdje u ponudi imate preko 20 akcijskih setova uz uštedu do 520Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju