Katie Holmes i Tom Cruise osvanuli su svaki na svojoj naslovnici magazina NY Times u stilu glamura pedesetih. Homage staroj školi u službi je promocije najnovijeg Tomovog filma Valkyrie.Čini se kako Tom napokon odlazi s trona najomraženijeg holivudskog glumca.


Crno bijele fotografije na kojima se slavni par pojavljuje iznimno su glamurozne i senzacionalne. No zanimljivo je kako Tom i Katie ne dijele istu naslovnicu.

Gospođa Cruise je na svojoj naslovnici savršeno utjelovila heroine ondašnjeg vremena Ritu Hayworth, Lanu Turner i Veronicu Lake. Blage kovrče te glamurozan make up odlično pristaju mladoj glumici.


Dok je Tom na posebnoj naslovnici također u pozi koja savšeno utjelovljuje život pedesetih. S podignutom kragnom i kosom počešljanom u stranu Cruise podsjeća na ratnog heroja.

'Život počinje u pedesetima' naslov je editorijala koji je odabran za promociju najnovijeg Cruisevog filma kojeg je radnja smještena u 1944. godinu.

Cruise u filmu Valkyrie, utjelovljuje anti-nacističkog dužnosnika Claus von Stauffenberga. Glumac je dao sve od sebe kako bi ovom ulogom pokazao neosporan talent koji posjeduje. A glavni cilj filma je oživjeti Tomovu potonulu karijeru, čime bi najomraženiji holivudski glumac napokon izgubio tu titulu.

Jedno je sasvim sigurno, Cruise zasada uživa potporu svoje životne družice, a najnovije naslovnice pun su pogodak u njegovoj karijeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju