Dizajnirala je haljine u kojima su J. Lo i Elle MacPherson istaknule svoja savršena tijela. Sada je modom opčinjena Victoria Beckham odlučila krenuti u dizajniranje torbi i cipela

Nakon velikog uspjeha kojeg je Victoria Beckham ostvarila s kolekcijom odjeće 'dVb' bivša Spajsica kreće u dizajniranje torbi i cipela.

Ono što ju je navelo na toj poslovni potez je povećanje prodaje onih modnih marki koje je Victoria nosila ne samo u svečanim, već i svakodnevnim prigodama.

Mnogi celebrityji poput Jennifer Lopez i Elle MacPherson izabrali su upravo njezine dizajne

'Victoriji je već dosadilo promovirati druge dizajnere. Ako na sebi ima cipele Christiana Louboutina ili Hermesovu haljinu, to će završiti na mnogim naslovnicama i napraviti besplatnu reklamu', otkrio je prijatelj poznate trendseterice.

Nakon što je izbacila kolekciju svečane i traper odjeće sa svojim potpisom, mnogi celebrityji poput Jennifer Lopez i Elle MacPherson izabrali su upravo njezine dizajne za različite svečane prigode.


Victoria Beckham je ovisna o torbama

Victoria Beckham u odjeći od 90 tisuća kuna

Nastavi li nova modna linija Victorije tim putem, već enormno bogatstvo Beckhamovih moglo bi se zahvaljujući njenom doprinosu itekako podebljati.