Na reviji donjeg rublja Victoria Secret Heidi Klum je zablistala u rublju ukrašenom lancem od dijamanata dok je Adriana Lima prošetala u najskupljem grudnjaku na svijetu vrijednom 5 milijuna dolara. Pratili su ih modeli odjeveni u perje i skupocjeni nakit

Najskuplji grudnjak koji je ukrasio tijelo Adriane Lime dizajnirao je Martin Katz, a tko ga poželi moći će ga naručiti, ali samo preko kataloga.

Heidi Klum je nosila rublje ukrašeno dijamantima, a Adriana Lima je blistala u grudnjaku vrijednom 5 milijuna dolara.


'Ne mora biti skriven ispod majice ili košulje, ovaj grudnjak se može se nositi i kao top' poručio je dizajner. No, hoće li se koja dama usuditi prošetati u tako skupom komadu donjeg veša?

Spektakl koji je okupio 35 modela odjevenih u donje rublje, skupocjeni nakit i perje održan je u Miamiju. Tema revije bila je povratka glamura, a kao glazbeni gost je nastupio Usher.

Razodjeveni modeli Victorie Secret

Na reviji je prikazano 68 modela koji su inspirirani glamurom iz 1920., od kojih su mnogi bili ukrašeni Swarovski kristalima.

Sedam anđeoskih krila koja su nosile djevojke dizajnirao je Martin Izquierdo koji je inspiraciju potražio u grčkoj mitologiji.

Reviju su iz prvog reda pratili Paris Hilton, P Diddy, John Stamos, Kim Kardashian i Martha Stewart.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju