Izgleda kako je sve lakše u skupim haljinama i visokim potpeticama, barem kada je Victoria u pitanju. Gospođa Beckham dopratila je supruga u Milano, razgledala grad u pratnji modnog dvojca Dolce i Gabbane te uspjela pokazati ljubomoru zbog ponašanja talijanske voditeljice

Victoria Beckham je stisnula zube i uz veliki osmijeh dopratila supruga Davida u Milano. Kako bi se osjećala što ugodnije u gradu mode društvo su joj radili dobri prijatelji Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

U samo 24 sati, koliko se zadržala u Milanu bivša spajsica se presvukla tri puta i pokazala Milanu tri kreacije iz svoje nove linije dVb.

U samo 24 sati, koliko se zadržala u Milanu bivša spajsica se presvukla tri puta i pokazala Milanu tri kreacije iz svoje nove linije dVb.

Svoju premijeru u Milanu Victoria je odradila u suknji ponoćno plave boje i vrtoglavo visokim potpeticama i uz osmijeh pomogla Davidu da se predstavi igračima Milana. Na svečanu večeru u restoranu Giannino presvukla se u usku crnu haljinu sa svjetlucavim ukrasom koji je prekrio njezine bokove. 


Drugo jutro posjetila je modni dvojac Dolce i Gabbanu i pokazala treću haljinu iz svoje kolekcije. Crna kožna haljina, krzno i rukavice pretvorile su je u pravu vamp ženu koja je s užitkom prošetala talijanskom modnom mekom.

Victoria Beckham: Oblačim se kao školska učiteljica

Njezin izraz lica nije odavao ljutnju koju je uzrokovao Davidov razgovor s voditeljicom Llariom D'Amico na talijanskoj televiziji. Za vrijeme intervjua ona je gestikulirala i zabacivala kosu što je strašno zasmetalo Victoriji iako Beckham tvrdi kako taj podatak koji je izašao u medije uopće nije točan.

'Victoriji se jako sviđa Milano'  rekao je David te poručio kako je njegova supruga oduševljena tom modnom mekom.