Izgleda kako je sve lakše u skupim haljinama i visokim potpeticama, barem kada je Victoria u pitanju. Gospođa Beckham dopratila je supruga u Milano, razgledala grad u pratnji modnog dvojca Dolce i Gabbane te uspjela pokazati ljubomoru zbog ponašanja talijanske voditeljice

Victoria Beckham je stisnula zube i uz veliki osmijeh dopratila supruga Davida u Milano. Kako bi se osjećala što ugodnije u gradu mode društvo su joj radili dobri prijatelji Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

U samo 24 sati, koliko se zadržala u Milanu bivša spajsica se presvukla tri puta i pokazala Milanu tri kreacije iz svoje nove linije dVb.

U samo 24 sati, koliko se zadržala u Milanu bivša spajsica se presvukla tri puta i pokazala Milanu tri kreacije iz svoje nove linije dVb.

Svoju premijeru u Milanu Victoria je odradila u suknji ponoćno plave boje i vrtoglavo visokim potpeticama i uz osmijeh pomogla Davidu da se predstavi igračima Milana. Na svečanu večeru u restoranu Giannino presvukla se u usku crnu haljinu sa svjetlucavim ukrasom koji je prekrio njezine bokove. 


Drugo jutro posjetila je modni dvojac Dolce i Gabbanu i pokazala treću haljinu iz svoje kolekcije. Crna kožna haljina, krzno i rukavice pretvorile su je u pravu vamp ženu koja je s užitkom prošetala talijanskom modnom mekom.

Victoria Beckham: Oblačim se kao školska učiteljica

Njezin izraz lica nije odavao ljutnju koju je uzrokovao Davidov razgovor s voditeljicom Llariom D'Amico na talijanskoj televiziji. Za vrijeme intervjua ona je gestikulirala i zabacivala kosu što je strašno zasmetalo Victoriji iako Beckham tvrdi kako taj podatak koji je izašao u medije uopće nije točan.

'Victoriji se jako sviđa Milano'  rekao je David te poručio kako je njegova supruga oduševljena tom modnom mekom.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju