Cindy Crawford bez obzira na godine još uvijek ponosno nosi titulu supermodela. Izgleda odlično i s malo šminke, a raspoloženje joj ne uspjevaju pokvariti ni problemi na aerodromu. Pogledajte što ju je omelo na početku putovanja

Cindy je odjevena u uske traperice, crni top i cipele s visokim potpeticama ležerno prošetala po aerodromu u društvu tjelohranitelja. Prije prolaska kroz detektor skinula je remen i cipele s metalnim ukrasima i strpljivo pričekala.

Bosa je prošla kontrolu, uskočila u cipele i nastavila putovanje s osmijehom na licu.

Zahvaljujući planinarenju, zdravoj prehrani i nekoliko manjih zahvata Cindy izgleda odlično kao i na početku karijere.

Crawford koja je bila u braku s Richardom Gereom danas uživa u skladnom obiteljskom životu sa suprugom Randeom Gerberom i dvoje djece.

Zahvaljujući ljubavi prema planinarenju, zdravoj prehrani i nekoliko manjih zahvata na tijelu izgleda jednako dobro kao i na početku karijere. U 43-oj godini još uvijek primjenjuje sve one stvari koje je naučila tijekom duge karijere supermodela.

Cindy Crawford: Nema savršenstva bez pikanja

Cindy Crawford se u vrijeme karijere pojavila na naslovnicama različitih časopisa više puta od bilo kojeg drugog modela, a njezinoj posebnosti pridonio je i madež kojeg nikada nije uklonila s lica te je postao njezin zaštitni znak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju