Bar Refaeli se pojavila u videu koji najavljuje uvijek atraktivno izdanje magazina Sports Illustrated za 2009. godinu. Bar koja je još uvijek poznatija kao djevojka Leonarda Dicapria pokazala je obline u kupaćim kostimima koje će ovog puta zapamtiti mnogi

 

Kamera je snimila senzualne pokrete 23-godišnjeg modela, a video i fotografije snimljene na pješćanim plažama Kariba otkrivaju koje ćemo to kupaće kostime nositi ovog ljeta.

Atraktivne fotografije snimio je Raphael Mazzucco, a Bar se po treći put pojavljuje u jednom od najatraktivnijih i najočekivanijih magazinskih izdanja na svijetu. Na naslovnici Sport Illustrateda prvi se puta pojavila 2007.

Bar Refaeli se treći puta pojavljuje u atraktivnom izdanju Sports Illustrateda.

'Bila sam jako, jako opuštena tijekom snimanja', rekla je Bar Refaeli nakon snimanja.

Lijepa Izraelka je jedan od anđela Victorie Secret te zaštitno lice marke Hurley i Ralph Laurena.  Bar Refaeli je prvi izraelski model koji se pojavio na naslovnici prestižnog magazina Sports Illustrated, a krasila je i naslovnice Ella i GQ-a.

Ipak, mnogi ju još uvijek pamte samo kao djevojku glumca Leonarda DiCapria s kojim je u stabilnoj i čvrstoj vezi od 2005. godine. Nedavno su nakon izlaska iz jedne draguljarnice na Beverly Hillsu pokrenuli glasine o zarukama i skorom vjenčanju.

Video: Zavodljiva Bar Refaeli u bikiniju

Bar i Leonardo su sve opovrgnuli. 'To je samo prsten', nasmijala se lijepa Izraelka.

Bar će se uz posao modela okušati i kao voditeljica emisije 'House of Style' koja se prikazuje na MTV, a do sada ju je vodila Cindy Crawford.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju