Amerikanci biraju Willa Smitha kao omiljenu zvijezdu koja uvelike podiže raspoloženje. Čovjek u crnom zasjeo je na mjesto napopularnije osobe po istraživanju magazina Parade. Iza njega su Brad Pitt Brad, bivša supruga Jennifer dok Angelina nije ni prošla prag

Svi oni žele isto, osvojiti srca publike, a do tog cilja koriste se brojnim trikovima humanitarnim radom, imidžem obiteljskog čovjeka, dečka ili cure iz susjedstva . No imidž obožavane zvijezde ne postiže se preko noći.

Biti omiljen znači biti povlašten. Tako zvijezdi Hanckoca, Alija i Bad Boysa, Willu Smithu ni nedavni trač kako je koristio usluge muških prostitutki nije narušio ugled, dapače Amerikanci ga stavljaju na pijedestal naomiljenije zvijezde.


‘Razlog mog uspjeha uvelike je u radu, veliki sam radoholičar, gotovo nikada se ne odmaram. Vjerujem da se trud uvijek isplati’, izjavio je popularni glumac.

Razlog mog uspjeha uvelike je u radu, veliki sam radoholičar, gotovo nikada se ne odmaram. Will Smith


Angelina Jolie ima Brada ali Amerikanci svejedno više vole Jennifer Aniston. Da li je u pitanju gnjev naspram otimačice Angeline ili naprosto žaljenje nad Jennifer nije u ovom slučaju ni važno. 1 :0 za Jennifer!

Tom Hanks i Reese Witherspoon visoko su na ljestvici najomiljenijih zvijezdica baš kao i Julia Roberts unatoč tomu što je zapostavila karijeru i posvetila se obitelji.

Oskarovac Tom Hanks, koji na velika platna uskoro dolazi u ulozi Dr. Roberta Langdona u filmu Anđeli i demoni, ni sam ne zna zašto je popularan :

‘ Za mene ovo nije posao u kojem mogu glumatati, ovo je moj život. Ja ne bih trebao nositi titulu holivudske dobričine nego holivudskog srećkovića’.

Američka slatkica i majka devetogodišnje Ave i petogodišnjeg Deacona , Reese Witherspoon, na smatra kako je popularnost garancija uspjeha.
Ističe kako osjeća određenu odgovornost prema ženama koje plaćaju račune i vode brigu o djeci jer i sama to čini.

Amerikanci, bolje rečeno Amerikanke obožavaju zakletog neženju George Clooneya, koji naglašava kako svoju popularnost koristi jedino kako bi svijet učinio boljim mjestom.
George je početkom godine imenovan UN-ovim nositeljem poruke mira.


Omiljena zvijezdana postava:

1 Will Smith

2. Tom Hanks

3. Reese Witherspoon

4. George Clooney

5. Meryl Streep

6. Brad Pitt

7. Julia Roberts

8. Johnny Depp

9. Jennifer Aniston

10. Patrick Dempsey

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju