Obožavatelji Barbie lutke će se uskoro moći okititi naušnicama, ogrlicama i narukvicama iz pomalo bizarne kolekcije nakita. Plastična princeza postala je dio kolekcije modnih dodataka dizajnerice Margaux Lange


Narukvica od malenih plastičnih ručica ili naušnice koje krase plastične uši obožavatelji Barbie lutke moći će nabaviti po cijeni od 110 funti.

Najljepše odjevena lutka na tržištu inspirirala je dizajnericu nakita Margauxe Lange koja je osmislila pomalo bizarnu kolekciju nakita.

Obožavatelji najprodavanije lutke koja je postala kulturna ikona, a prodaje se u 150 država svijeta moći će se okititi jedinstvenim nakitom.

'Barbie lutka je imala veliki utjecaj na mene u djetinjstvu. Fascinira me njezin status u društvu i zato sam od dijelova najprodavanije lutke napravila kolekciju unikatnog nakita' rekla je 29-godišnja dizajnerica Lange.

Kako bi dostojanstveno obilježili njezin 50 rođendan slavni dizajneri su napravili kolekciju Barbie odjeće za odrasle. Jeremy Scott i Vera Wang u suradnji s Mattelom osmislili su modnu liniju koju će predstaviti na njujorškom tjednu mode u veljači iduće godine.

Kao krunu svog rada predstavit će vjenčanicu koja će biti dostupna u dvije veličine pa će najveće obožavateljice moći odjenuti sebe i lutku u istu kreaciju sa slavnim potpisom.

U svijetu se svake tri sekunde prodaju tri Barbie lutke.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju