Sitno brojimo do nove dvije i devete, a većini žena najveću muku zadaje odabir haljine. Stoga, da vam skratimo muke odabrali smo pet haljina u kojima uistinu možete zablistati, a da ne potrošite bogatstvo. Zavirite u naš izlog...

Svih pet haljina iz našeg izloga lako možete prilagoditi mjestu dočeka.

Odaberete li crnu haljinu za doček sigurno nećete pogriješiti jer ona zbog svoje jednostavnosti pristaje baš svakom. Crno je seksi, šik i nenametljivo.
Ako vam je pak dosta klasičnog stila, pustite mašti na volju jer crna haljina ostavlja dovoljno prostora da se dodavanjem različitih elemenata prilagodi potrebama.

Svih pet haljina iz našeg izloga lako možete prilagoditi mjestu dočeka.

Npr., ako je planirana ekstravagantna večera uz haljinu kombinirajte glomazni, profinjeni nakit, satenske cipele otvorenih prstiju na guste čarape te torbicu pismo. S ovim dodacima postitći ćete dojam profinjenosti i skupoće.

Ako se pak spremate za disco noć, uz haljinu kombinirajte šljokice u kosi, perje primjerice na torbici i cipelama. Obavezno navucite čarape živih boja.

Divlji seksi izgled postići ćete kopiranjem sveprisutnog looka cura iz Seks i grada. Raspuštena kosa te sandale bez čarapa uz krznenu bundicu i neku od haljina učinit će vas neodoljivom kopijom Carrie.


Rokerice su slatke, dominantne, sexy, pa zašto ne bi baš u tom stilu zablistali na dočeku. Čak i dugačku, crnu haljinu možete iskoristiti za ovaj imidž.

Navucite čizme, stegnite struk remenjem, te nabacite težak metalni i kožni nakit. Naravno make up mora biti jak, a kosa 'neuredna'.

Zlato, blještavo, kratko,sexy...u najluđoj noći sve je dopušteno i zapamtite onu staru ' Kako ju dočekate, takva će vam i biti'.

Kombinacije su neizmjerne, a garnica je mašta i vlastiti užitak. zato se prepustite...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju