Prijestolnica mode otvorila je vrata dizajnerima i kreacijama koje su pripremili za proljeće/ljeto 2010. Nakon New Yorka, Londona i Milana na red je došao i tjedan mode u Parizu.

Svoje viđenje mode pokazat će velika imena poput Diora i Galiana, no jedna od revija koja se čekala s nestrpljenjem je i revija mladog Garetha Pugha.

Njegove modele obožavaju Kylie Minogue, Daphne Guinness, Kate Hudson i Rihanna koja je stigla u Pariz gdje će provesti tjedan dana kako bi uživala u modi. Reviju Garetha Pugha je pogledala iz prvog reda odjevena u njegovu kreaciju kojom je privukla svu pažnju na sebe.

Crna prozirna haljina je strateški priklril asva važna mjesta, a Rihanna je ponovo pokazala zašto mnoge žene kopiraju njezin stil odijevanja.

Crno je njezina omiljena boja, a odjevena u crne hlaće i čipkasti top u kombinaciji s Louboutin cipelama reviju Balmaina je pogledala u društvu pjevača grupe R.E.M Michaela Stipea.

'U Parizu sam u šopingu jer biram što ću odjenuti za naslovnicu svog novog albuna', otkrila je Rihanna.

Svoje viđenje proljeća pokazali su Manish Aurora, Hiroko Koshino, Sharon Wauchob, Lie Sang Bong i Marco Zanini.

Pariz očekuje tjedan pun modnih iznenađenja i velikog broja celebrityja koji će puniti prve redove na revijama svojih omiljenih dizajnera.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju