Znate li zašto je potrebno promijeniti kremu za lice? Ljudski organizam bori se protiv kemijskih sastojaka u kozmetici i tijekom borbe se stvaraju anti-tijela koja neutraliziraju djelovanje kemijske tvari koju ste nanijeli na kožu...

Da biste svoju kožu očistili od kemijskih supstanci nanesite M'claire peeling masku sa zeolitom, morskim algama te bademovim uljem i uljem sjemenki grejpa na lice tako da cijela površina kože bude prekrivana.

Kema koju ste kupili i bili oduševljeni njezinim djelovanjem nakon svega nekoliko mjeseci više ne odgovara. Tijelo je stvorilo obrambeni sustav protiv kemikalija koje sadrži krema i tada po preporuci prijateljice kupujete novu kemijsku kremu...

Da biste svoju kožu očistili od kemijskih supstanci nanesite M'claire peeling masku sa zeolitom, morskim algama te bademovim uljem i uljem sjemenki grejpa na lice tako da cijela površina kože bude prekrivana.

Pričekajte dok se nanesena maska osuši (10 do 15 min) te laganim, kružnim pokretima „na suho“ odstranite masku sa lica potom se umijete mlakom vodom. U toku tretmana moguć je lagani osjećaj žarenja kože radi pojačane cirkulacije krvi između potkožnog tkiva i površinskog sloja kože.

Na taj se način koža brže regenerira stvarajući na svojoj površini novi sloj, a protok kisika i unos vrijednih i hranjivih sastojaka krema za lice koje ćete upotrijebiti je pojačan i dugotrajniji.

Maska je namjenjena za dubinsko čišćenje svih slojeva kože, a njezina izrazita mogućnost penetracije u potkožno tkivo regenerira kožu iznutra. Koža lica je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima stoga je potrebno redovito čišćenje površinskog sloja kože i odstranjivanje odumrlih stanica peelingom.

Nakon peeling maske idealno je nanijeti revitalizirajuću masku iz BIOmedisa koja je bogata vitaminima, mineralima i biljnim uljima te je posebno kreirana za opuštanje i revitalizaciju kožnog tkiva.

Maska je prilagođena svim tipovima kože zbog toga što je njezina osnovna namjena dubinska revitalizacija svih slojeva kože. Kombinacija lana, korjena gaveza i hrastove kore imaju visoki učinak na revitalizaciju kožnog tkiva.

Zbog isključivo prirodnog sastava revitalizirajuće maske ona koži omogućuje normalan protok kisika, čisti pore i regulira pH vrijednost kože. Zeolit, koji je u visokom postotku zastupljen u ovoj masci, je snažan detoksikant koji učinkovito pomaže pri čišćenju lica od toksina i znatno usporava proces starenja kože, a ulje sjemenki grejpa djeluje antiseptički te kožu hrani i njeguje dugo nakon nanošenja.

Nakon jedne ili obje maske obavezno na lice nanijeti dnevnu, noćnu ili regenerativnu kremu. Koža lica će Vam već nakon prvog tretmana biti glatka „kao bebina“. Kakvo je prvo djelovanje maski i krema iz BIOmedisa na Vašu kožu takvo će biti i nakon nekoliko mjeseci ili godina svakodnevnog korištenja.

Iz 18 akcijskih setova izdvojili bismo Set za detoksikaciju kože i Set za revitalizaciju kože ili možete sami složiti svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda uz uštedu do 200 Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnim proizvodima bez sintetičkih dodataka koji imaju kraći rok trajanja i ne mogu dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom.

Narudžbe možete predati na web stranici: www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308,a robu plaćate pri preuzimanju.

BIOmedis proizvode ne testiramo na životinjama, ne sadrže sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore, umjetne boje ni parfeme.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju