Tek što je premijeru svog parfema najvila Beyonce, u osvajanje staklenih polica s parfemima krenula je i Eva Longoria. No, te će dvije mirisne ljepotice karakterno biti sasvim različite

Lijepa kućanica Eva Longoria Parker na police svjetskih parfumerije donijet će miris sa svojim potpisom. Parfem će odgovarati njenoj osobnosti, a zvat će se jednostavno 'Eva by Eva Longoria'.

Na ovaj se korak odlučila jer zbog alergijskih reakcija nije mogla uživati u niti jednom parfem pa je htjela stvoriti miris kojem će se ona, kao i sve žene diljem svijeta, moći bezbrižno predati.

'Htjela sam stvoriti jedinstven parfem, lagan i svjež. Makar nisam znala koliko je komplicirano stvoriti poseban miris koji već nije komponiran, ali uživala sam u njegovu stvaranju' rekla je glumica.

A ono što je Eva odobrala mirisne su note limuna, ljubičice, frizije i sandalovine s kojima će se mnoge mlade romantičarke, ali prvenstveno obožavateljice televizijske Gabrielle, sa zadovoljstvom špricati.

Eva Longoria: Seksi dobrotvorka koja voli život

Parfem će u američkim parfumerijama biti dostupan sljedeće proljeće, dok će u ostatku svijeta biti dostupan do kraja nadolazeće godine.

VIDEO: Kako miriši Beyonce?

Za nekoliko mjeseci svoju će mirišljavu premijeru imati i parfem Beyonce Knowles nazvan 'Heat'. Za razliku od 'Eve', iz ove će se bočice širiti strastven i intenzivan miris.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju