Sinoć je održana deveta samostalna revija dizajnerskog studija Envy Room. Modni dvojac ponovno je oduševio raskošnim haljinama u koje su utrošeni metri i metri finih materijala. Zvijezda večeri bila je Hrvatica sa američkom adresom Kristina Sajko, ujedno i zaštitno lice kolekcije.

Raskošne haljine definitivno su njihov zaštitni znak. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, modni dvojac koji se krije iza ovog imena iz sezone u sezonu oduševljava.

Sinoćnja kolekcija prije svega odiše zrelošću, poigravanje s volumenom i igranje s konstrukcijama bacili su novi pogled na neodoljivi ženski odjevni predmet haljinu.

Revija je otvorena puf-haljinicama golih ramena naglašenim naborima i decentnim sjajem, a metri i metri finih materijala utrošeni su u ekskuzivnije modele večernjih haljina.

Plava, crna, siva i naravno bijela na samom kraju i dalje ostaje njihova prepoznatljiva paleta boja.

Osim haljina, predstavljeni su i kratki pepita kaputići koji, osim krojem, siluetu dodatno naglašavaju širokim pojasom oko struka.
Velika zvijezda večeri i ujedno zaštitno lice kolekcije bila je Hrvatica s američkom adresom Kristina Sajko .

Iz prvih redova reviju su pratila brojna poznata lica Mia Kovačić, Gala Svilan, Modni mačak te brojni drugi koji nisu odoljeli zaviriti u raskošni ormar modnog dvojca.

Foto: Martina Kenji


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju