Ljeto je, a vi još nemate badić? Uistinu alarmantan podatak jer se, realno gledajući, nemate u čemu kupati, zar ne? Ukoliko nikako ne možete izabrati badić koji odgovara vašem tijelu, evo nekoliko modela koji vas mogu inspirirati.

1. Mršavo tijelo bez oblina, ravna guza, malene grudi

Idealan kupaći kostim za vas je onaj kojim ćete istaknuti svoje obline te 'prikriti' dječačku figuru. Najbolji izbor je jednodjelni kostim s nisko rezanim košaricama, no ukoliko želite bikini odlučite se za visoke gaćice.

2. Oblo, ženstveno tijelo, s naglašenim oblinama oko trbuha i na bokovima

Ne skrivajte svoje tijelo. Bikini je vaš najbolji izbor. On će najbolje naglasiti vašu figuru. Pazite da vam grudnjak bude udoban te da vas ne steže, a kod gaćica se odlučite ili za one koje vam stisnu stražnjicu ili za one trendy, poluhlačice. Jednodjelni kostimi također vam dobro pristaju, pogotovo oni s nekim uzorcima.

3. Tip kojem sve pristaje

Uska ramena, uzak struk, obline na pravim mjestima (aduti su vam grudi i guza). Sretnica ste jer vam pristaju gotovo svi modeli kupaćih kostima. Možete kombinirati razne modele i igrati se stilovima i bojama.

4. Kruškoliko tijelo

Bokovi su vam širi od ramena, tijelo vam je općenito oblije od struka nadolje. Gaćice s niskim strukom te visoki gornji dio učinit će čuda.

5. Sportsko, mišićavo tijelo

Široka ramena, uski bokovi i sportska građa odlike su vašeg tijela. Izaberite gaćice s niskim strukom, a gornji dio neka bude što ženstveniji i otvoreniji, po mogućnosti s brojnim ženstvenim uzorcima i detaljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju