Široke, uske, tamne i svijetle, poderane, visoki ili niski struk, na trapez ili skinny jeans... U 2009. godini sve je dozvoljeno, barem kada su u pitanju traperice. Provjerite fotogaleriju i pogledajte kakve traperice odabiru zvijezde

Britney Spears ima na stotine traperice, a njezini ih stilisti uglavnom prekrajaju kako bi pjevačici pristajale savršeno za njezine nastupe. No, kada je u ptanju svakodnevnica, Britney nosi traperice raznih krojeva, no najčešće vrlo uske i pripijene u klasičnoj plavoj boji.

Cameron Diaz ne voli široke traperice, no u najrazličitijim bojama, od svijetlo sivih skinny jeansa, do tamnih ili najsvijetlijih traperica.

Rješenje za idealne traperice

Gwen Stefani u posljednje vrijeme voli široke traperice poput Faith linije popularnog Dsquareda, baš kao i Katie Holmes koja nosi vrlo široki jeans trapez kroja, a često je se može vidjeti i u bermudama različite duljine.

Mariah Carey nosi isključivo vrlo uske traperice, no većina njezinih kolegica odabrire uglavnom obične traperice ravnog kroja, a nose ih vrlo ležerno poput Jessice Albe ili Katherine Heigl.

U svakom slučaju, kada je u pitanju jeans, ove je godine dozvoljeno sve i gotovo ne možete odjenuti pogrešne traperice. Pravilo je samo jedno - dobro ih uklopiti s ostalim odjećom i tako ih prilagoditi za dnevni li večernji izlazak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju