Suknje su se vratila na zagrebačku špicu u velikom stilu. Tijekom zimskih mjeseci u centru grada dominiraju hlače, a onda nam proljeće sa sobom donese stilski zaokret i hlače padaju u drugi plan.

Galerija Zara, 29,95 EUR Next, 27 EUR CCC, 9,14 EUR +5 Tommy Hilfiger (Fashion & Friends), 139,90 EUR

U kombinacijama domaćih ljubiteljica mode uistinu imamo priliku vidjeti različite modele suknji, a najpopularnije su svakako varijante midi kroja. Takav je model za šetnju Cvjetnim trgom odabrala jedna ljepotica koja je plijenila pažnju vrlo jednostavnim i praktičnim izdanjem.

Svestrana Zarina suknja od trapera Svestrana Zarina suknja od trapera (Foto: Zara)

Odabrala je midi suknju komercijalnog modnog brenda Zara napravljenu od trapera. Ovaj model visokog struka ima rašiven rub, kopča se sprijeda patentnim zatvaračem i gumbom, a ukrašen je prednjim i stražnjim džepovima.

S prednje strane također ima visoki prorez zbog kojeg dame moraju biti malo opreznije prilikom sjedanja. Naravno, uz malo pažnje nema tog riskantnog proreza koji žene ne znaju kontrolirati.

Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj suknji Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mlada dama nosila je i predimenzioniranu bijelu košulju klasičnog kroja koju je s prednje strane utaknula u suknju opasanu remenom.

Kombinaciji je dodala neutralne bež čizme sa stabilnom blok-potpeticom umjerene visine, minijaturnu crnu ručnu torbicu, elegantne naočale i okrugle naušnice.

Crna suknja uvijek je savršena baza za stajling jer se vrlo lako nadograđuje drugim komadima. Mi smo danas odlučili kopirati kombinaciju naše lijepe street style zvijezde, a kakve smo komade odabrali provjerite u galeriji.

Kombinacija po uzoru na današnju street style zvijezdu Kombinacija po uzoru na današnju street style zvijezdu (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju