Jedan zanimljiv model cipela koji uvijek izaziva rasprave javnosti je prvi put predstavljen 2014. godine. U međuvremenu su ga zavoljele svjetske trendseterice, ali i domaće dame

Galerija Model Elyse Stelle McCartney Model Elyse Stelle McCartney +0 Model Elyse Stelle McCartney Kada je Stella McCartney 2014. godine u svojoj kolekciji za jesen/zimu predstavila model cipela s platformom pod nazivom "Elyse", rijetki su pomislili da će one postati hit.

Stella je iskoristila trenutak velike popularnosti glomaznih cipela i lansirala model koji je odmah zaintrigirao najodvažnije trendseterice. Korak po korak, njezine platforme ušuljale su se u ormare žena diljem svijeta, a komercijalni modni brendovi bacili se na njihovo kopiranje.
Model Elyse Stelle McCartney Model Elyse Stelle McCartney Foto: Stella McCartney
Međutim, ove efektne cipele od prvog dana nailaze na podvojena mišljenja. S njima nema sredine, ili ih obožavate ili vam ne pada na pamet da ih nosite.

Na društvenim mrežama redovito se razviju rasprave o tome jesu li lijepe pa se tako i naša Facebook stranica užari od komentara svaki put kada pišemo o njima. Jedno je sigurno - njihova popularnost i dalje ne pada, a to je pokazala i jedna lijepa crnka koja je u njima prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Ove efektne platform sjajno su se uklopile u kombinaciju sastavljenu od kožnatih tajica, blue s točkastim uzorkom i elegantnog kaputa bež nijanse.

Sviđaju li vam se plaforme Elyse Stelle McCartney?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju