Građani Zagreba jučer su na subotnjoj špici lovili posljednje zrake sunca prije najavljene promjene vremena koja će nam sljedećeg tjedna donijeti novi snježni pokrivač

Galerija Ljepotica s Cvjetnog trga u tajicama Ljepotica s Cvjetnog trga u tajicama Zara 59 kn +2 Dorothy Perkins 9 funti (75 kuna) Sunčanu subotnju špicu u glavnom gradu Hrvatske dodatno je obasjao osmijeh jedne mlade dame koja je plijenila pažnju svojom street style kombinacijom.

Lijepa brineta spojila je kožnate tajice s crvenom dolčevitom i prekrasnim crnim kaputom opasanim efektnim masivnim remenom. Na nogama je imala popularne čizme-čarape koje su ove sezone pravi hit, a od modnih dodataka isticala se i elegantna crna torba s lancem.
Ljepotica s Cvjetnog trga u tajicama Ljepotica s Cvjetnog trga u tajicama (Foto: Slaven Janđel)
Najupečatljiviji dio kombinacije ipak su kožnate tajice koje su provirivale ispod kaputa. One definitivno nisu uobičajen odabir za većinu žena koje za tajicama prije svega posežu prilikom ležernih svakodnevnih aktivnosti, ali u posljednje vrijeme sve više trendseterica ne može odoljeti upravo kožnatom modelu koji je stvoren za večernje izlaske.

Međutim, ova mlada dama pokazala je da jednako efektne mogu biti i prilikom dnevnog izlaska stoga ne morate predugo razmišljati trebate li ih i vi uvrstiti u svoju garderobu. Za sve ljubiteljice tajica pronašli smo nekoliko kožnatih modela koje možete pogledati u galeriji.

Volite li nositi kožnate tajice?

glasova:

H&M 19 eura (140 kn) H&M 19 eura (140 kn) Foto: H&M

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju