Prava zima još uvijek nije stigla u veći dio Hrvatske. Kada pogledamo odjevne kombinacija s juga Lijepe Naše, jasno je da se ove zime nose - proljetni komadi

Galerija Deichmann 199 kn Stradivarius 179 kn Bershka 169 kn +2 Mango 249 kn Već i ptice na grani znaju da je Dubrovnik prelijep u svako doba godine, ali većina ga ipak voli posjetiti tijekom ljeta. Međutim, i "zimski" Dubrovnik ima svoje čari.

Zbog znatno manjeg broja turista u zimskim mjesecima puno je lakše nesmetano uživati u ljepotama grada, a sudeći prema odjevnim kombinacijama Dubrovčanki, temperature su sasvim ugodne za šetnje biserom Jadrana.

Jedna mlada dama prošetala je gradom u crnoj odjevnoj kombinaciji s vatrenim dodatkom. Usku suknju, majicu i kratki crni baloner razigrala je uz pomoć jarko crvenih štikli s tankom potpeticom zlatne boje.

Upravo je odabir štikli upečatljive boje jednostavan i učinkovit trik za nadopunjavanje klasičnih kombinacija u neutralnim bojama. Naravno, štikle crne boje također bi bile odlična varijanta, ali odabirom crvenog modela svako neutralno izdanje postaje znatno zanimljivije.

U galeriji pogledajte razne modele crvenih cipela sa srednjom ili visokom potpeticom po uzoru na lijepu damu sa Straduna.
Mango 249 kn Mango 249 kn Foto: Mango

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju