Modne poznavateljice ne odriču se efektnih komada odjeće niti u kasnu jesen. Dokazala je to i ova dama snimljena u centru Zagreba koja je plijenila pažnju svojim stilom

Galerija Kasna jesen na zagrebačkoj špici - 4 Kasna jesen na zagrebačkoj špici - 5 Kasna jesen na zagrebačkoj špici - 1 +3 Kasna jesen na zagrebačkoj špici
Tople pamučne haljine uvijek su popularni izbor u kasnu jesen. Ako se pritom odlučite za model u izražajnoj boji ili s upečatljivim uzorkom, zajamčit ćete si pozornost svoje okoline.

Ovim malim ženskim trikom poslužila se i lijepa plavokosa dama iz centra Zagreba, koja je zablistala u prugastoj maksi haljini iz prošlogodišnje kolekcije H&M-a. Kasna jesen na zagrebačkoj špici - 1 Rasprodana haljina iz prošlogodišnje kolekcije H&M-a (Foto: hm.com)
Efektnu haljinu sparila je s popularnim crnim gležnjačama, ljubičastom plišanom torbicom te trendovskom jaknom iz Zare od umjetnog krzna i kože koje se nosi ove sezone.

Zavirite u našu fotogleriju i pogledajte zgodne dame koje su prošlih tjedana birale efektne i tople haljine za svoje street style kombinacije. Kasna jesen na zagrebačkoj špici - 5 Haljina iz H&M-a na ljepotici sa Cvjetnog trga (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju