Znamo gdje pronaći najbolje ljetne komade odjeće u kojima vam neće biti vruće, a izgledat ćete savršeno.

Galerija Europa 92 - 23 Europa 92 - 22 Europa 92 - 21 +19 Izgled upotpunite krupnijim nakitom i

S dolaskom toplijih dana sve veću pozornost posvećujemo odabiru odjevnih komada. Trudimo se da to uvijek bude nešto udobno, lagano i izrađeno od prirodnih materijala poput pamuka, lana i viskoze. Najčešće su to lepršave haljine veselih boja i razigranih uzoraka poput cvjetnih, mornarskih i životinjskih.

Sve smo to našli u novoj ljetnoj kolekciji hrvatskog brenda AD twenty, koji možete uloviti samo u Europa 92 trgovinama. AD twenty dizajneri i ovaj put osmislili su najljepše midi haljine, a osim cvijeća, prugica i zebrastog uzorka te vibrantne fuksije, u novoj kolekciji našli su se i klasici poput elegantnih crnih i bijelih hlača. Tu su još svestrani laneni kompleti u bež i crvenoj boji. Iako su prilično trendi, u našim ormarima zadržat će se još sigurno nekoliko sezona jer se lako kombiniraju s ostalim komadima iz ormara.

Ova ljetna kampanja snimljena je u čarobnom Rovinju, romantičnim Balama i na idiličnim Brijunima, a svaki detalj odražava duh nove AD twenty kolekcije i duh ljeta koji je slobodan i prepun mogućnosti. Izdvojili smo nekoliko komada, a cijelu kolekciju možete pogledati u našoj galeriji.

Nešto drugačiji zebrasti uzorak i lagana viskoza

Zbog ove zanimljive kombinacije plave i bijele boje na životinjski uzorak gledamo malčice drukčije. Volite li zebrasti uzorak, ali se bojite da bi na vama mogao izgledati prenapadno, onda su ovo komadi za vas. Komadi od viskoze s plavo-krem zebrastim uzorkom nosivi su u svim prilikama – od odlaska na posao, šetnju gradom pa sve do ljetnog dana na plaži.

Birajte između lagane košulje i asimetrične haljine bez rukava. Haljina je šireg kroja te uz nju dolazi široki pojas koji se može vezati oko ramenog šava ili oko struka. Tako imate dvije haljine u jednoj te ovisno o tome kako ćete zavezati remen – možete dobiti opušten, ugodan kroj haljine ili pak strukiranu verziju koja će istaknuti figuru. Ni zebra više nije tako obična, zar ne?

Europa 92 - 19 Zebra uzorak s pomakom Foto: Europa 92

Ljeto bez lana je nezamislivo

Svakog smo ljeta preplavljeni lanenim krpicama i ne možemo se oduprijeti i ne kupiti bar pokoji komad po sezoni. Lan je kao stvoren za ljeto. U njemu nije vruće, a opet će zaštititi našu kožu od jakog sunca. Širi modeli dopuštaju koži da diše, pa se manje znojimo, a opet u isto vrijeme izgledamo kao da smo se doista potrudili. To najviše dolazi do izražaja u monokromatskim kombinacijama, osobito kad su kompleti u pitanju.

Ovaj bež sako u stilu kimona nosiv je u svim prigodama i sa zategnutim pojasom ističe figuru. Kombinirajte ga uz bermude iste boje i izgledat ćete fantastično u dnevnim ili večernjim varijantama s dodatkom krupnijeg nakita i jačeg make-upa, a za posao ga kombinirajte s dugim bež lanenim hlačama.

Europa 92 - 2 AD twenty bež sako i kratke hlače od lana bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto Foto: Europa 92

Svi vole prugice

Obožavamo midi haljine jer su idealne za posao i kad želimo izgledati lijepo i dotjerano. One na prugice daju mornarski štih i ne možemo zamisliti ljeto bez njih. Ovaj model iz nove ljetne AD twenty kolekcije dolazi s V-izrezom i podesivim pojasom od iste tkanine. Haljina je izrađena od kombinacije pamuka i viskoze s malim postotkom elastana za veću udobnost. Isti model dostupan je i u vibrantnoj boji fuksije.

Europa 92 - 11 Haljina na prugice za mornarski izgled Foto: Europa 92

Ugodne i stylish lepršave haljine za bezbrižne ljetne dane

Midi pamučna haljina s prorezom sprijeda i podesivom vezicom oko struka te kratkim lepršavim rukavima s volanom idealna je za one dane kad ste u žurbi i trebate siguran odabir. Ovaj model haljine dolazi u nekoliko verzija: cvjetna, mornarska i ona najposebnija – s printom Santorinija. Radi se o modelu koji je jednako primjeren za posao, kao i za šoping, kavu s prijateljicama, ali i razne svečanosti i domjenke jer povišeni ovratnik daje dozu elegancije. Za opuštenu varijantu obujte ravne sandale, a želite li izgledati još malo dotjeranije, odaberite cipele s potpeticom, bilo da su zatvorene ili otvorene, ali neka budu u boji kože kako bi noge izgledale što duže i vitkije.

Europa 92 - 14 Prugice, cvijeće ili čarobni Santorini? Foto: Europa 92

Cijelu kolekciju potražite na webshopu ili u trgovinama Europa 92. Vrijeme je za ljetni šoping!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju