Ljeti je sve dopušteno. Tijekom vrućih dana i noći nekako se lakše opustimo i prepustimo izazovima i iskustvima oko kojih tijekom ostatka godine oprezno kružimo. Zato je ljeto idealno za morsku avanturu i kada je pitanju make-up. Postoji li razlog zašto i tvoj look ne bi odražavao odbljesak sunca na površini mora? Ionako je najvažnije ono zbog čega se ti dobro osjećaš, a sve ostalo treba stati u red. Po mogućnosti na posljednje mjesto.

Uz kistove, i uobičajene proizvode poput podloge, pudera, korektora i bronzera, za ovaj look trebat će ti: trend IT UP podloga Expert Eye Base, sjenilo s.he quattro 165/250 (29,90 kuna, dm) i trend IT UP maskara Extension &Curl (29,90 kuna, dm).

 

1. Preko cijelog kapka nanesi trend IT UP Expert Eye Base.

2. Na 2/3 vanjskog (pokretnog) dijela kapka nanesi svijetlo plavu nijansu s.he quattro sjenila te ga, prstom ili četkicom, utapkaj i povuci do pregiba oka.

3. Samo na pregib nanesi ružičastu nijansu i njome uokviri svijetlo plavu koju si nanijela u drugom koraku. Izblendaj nijanse, a ako ti tijekom blendanja nestane pigmenta nanesi još sjenila.

4. Žutu nijansu nanesi na gornji vanjski ugao kapka, odmah iznad pregiba i ružičaste nijanse te na unutarnji dio kapka. Čistim kistom izblendaj svoj "zalazak sunca".

5. Preciznim kistom na unutarnji dio donjeg kapka, nanesi žutu nijansu, na srednji dio ružičastu te na vanjski svijetlo plavu nijansu.

6. Oči uokviri nanošenjem maskare trend IT UP Extension&Curl na donje i gornje trepavice.

SAVJET: Za dramatičniji učinak, tamno plavu nijansu nanesite na vanjski kut oka kako biste postigli mačkasti look te je pažljivo stopite s ostalim nijansama.

Sjenila s.he quattro omogućit će ti da se poigraš s noćnim nebom i različitim kombinacijama plave koja možda više odgovaraju tvom ukusu, možda će tvojim kapcima odgovarati i trend IT UP podloga u olovci Expert Eye Primer. Šminkanje i kreiranje idealnog looka jest umjetnost, no nikako ne smijemo zaboraviti da je koža platno koje koristimo cijeli život. Zato na raspolaganje morate imati proizvod za temeljito skidanje šminke u čemu vam rado u pomoć doći micelarna otopina alverde Pure Beauty.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju