Bijele haljine vrlo su popularan ljetni odjevni komad, a jedna bijela haljina ovih je dana posebno tražena. Može se kupiti na stranici Next, a mnoge žene koje su je kupile opisuju je kao savršenu malu bijelu haljinu

Tražite li savršenu mala bijelu haljinu za ljeto, onda bi haljina iz trgovine Next mogla biti baš ono što vam treba. Ova haljina vrlo je tražena, a dostupna je u širokom rasponu konfekcijskih brojeva, od 34 do 48 te u tall, regularnoj i petite veličini. Cijena nije mala, košta 729 kune, ali mnoge žene tvrde da izgleda poput dizajnerske kreacije te da je zaista posebna.

Posebnom je čine detalji poput asimetrično krojenog gornjeg dijela koji otkriva jedno rame, midi dužine haljine koja odgovara gotovo svima te čipkanih detalja. Na stranici Next haljina se opisuje kao spoj ženstvene elegancije i pametnih detalja. Donji dio haljine krojen je na vrlo trendi dvoslojni način za efekt prozirnosti, a romantičnost haljini daje volan na području ramena i grudi te vez u obliku krugova s kojim haljina završava.

 

A post shared by Rosie Fortescue (@rosiefortescue) on


Ova hit haljina ljeta može se kombinirati na mnoštvo načina, odlično će izgledati uz bijele cipele i druge bijele dodatke, ali i uz cipele u boji, kao što se vidi na fotografijama. Pogledajte i 5 haljina koje svaka žena mora imati u ormaru.

 

 

A post shared by Primrose (@stylepetal) on

 

 

A post shared by Next (@nextofficial) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju