Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu, i ove godine privlači raznolikom ponudom i bajkovitim cvjetnim dekoracijama.

Galerija

 

Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku uživanja u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnom gastronomskom ponudom i bogatim glazbeno-zabavnim programom koji će se odvijati svakoga dana od 10 do 23 sata do 4. kolovoza.

Poseban šarm zelenoj oazi u centru Zagrebu daju cvjetne dekoracije u obliku svoda koje nezaboravnu atmosferu Ljeta na Zrinjevcu čini još čarobnijom

Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu. Najmlađi u edukativno kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednicu i dobiti poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, ali i ludo se zabaviti na trampolinima. Za štovatelje sporta i rekreacije u sportskoj zoni osigurani su rekviziti za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić.

Krletka koja se nalazi u Chill zoni najromantičnije je mjesto za fotkanje Ljeta na Zrinjevcu
Krletka koja se nalazi u Chill zoni najromantičnije je mjesto za fotkanje Ljeta na Zrinjevcu (Foto: PR)

Za one koji vole jednostavno odmoriti i uživati u ljetu, osiguran je veliki broj raznih ležaljki, dok su za najzahtjevnije gastroposjetitelje angažirani vrhunski ugostitelji koji svaki dan pripremaju nešto novo. U gastroponudi nalazi se Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama.

Kao posebnu atrakciju organizatori izdvajaju krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand-up komičari.

Poseban šarm zelenoj oazi u centru Zagrebu daju cvjetne dekoracije u obliku svoda kojima je ukrašena šetnica, cvjetna rapsodija koja nezaboravnu atmosferu Ljeta na Zrinjevcu čini još čarobnijom.

Za najmlađe organizirana je edukativno kreativna radionica
Za najmlađe organizirana je edukativno kreativna radionica (Foto: PR)

Pogledajte i uz koje cvijeće će vaš balkon mirisati poput najfinijeg parfema:

Božanstveno: Cvijeće uz koje će vaš balkon mirisati poput najfinijih parfema