Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu, i ove godine privlači raznolikom ponudom i bajkovitim cvjetnim dekoracijama.

Galerija Ljeto na Zrinjevcu - 1 Ljeto na Zrinjevcu - 1 Ljeto na Zrinjevcu - 3 +1 Za najmlađe organizirana je edukativno kreativna radionica  

Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku uživanja u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnom gastronomskom ponudom i bogatim glazbeno-zabavnim programom koji će se odvijati svakoga dana od 10 do 23 sata do 4. kolovoza.

Poseban šarm zelenoj oazi u centru Zagrebu daju cvjetne dekoracije u obliku svoda koje nezaboravnu atmosferu Ljeta na Zrinjevcu čini još čarobnijom

Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu. Najmlađi u edukativno kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednicu i dobiti poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, ali i ludo se zabaviti na trampolinima. Za štovatelje sporta i rekreacije u sportskoj zoni osigurani su rekviziti za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić.

Ljeto na Zrinjevcu - 1 Krletka koja se nalazi u Chill zoni najromantičnije je mjesto za fotkanje Ljeta na Zrinjevcu (Foto: PR)

Za one koji vole jednostavno odmoriti i uživati u ljetu, osiguran je veliki broj raznih ležaljki, dok su za najzahtjevnije gastroposjetitelje angažirani vrhunski ugostitelji koji svaki dan pripremaju nešto novo. U gastroponudi nalazi se Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama.

Kao posebnu atrakciju organizatori izdvajaju krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand-up komičari.

Poseban šarm zelenoj oazi u centru Zagrebu daju cvjetne dekoracije u obliku svoda kojima je ukrašena šetnica, cvjetna rapsodija koja nezaboravnu atmosferu Ljeta na Zrinjevcu čini još čarobnijom.

Ljeto na Zrinjevcu - 2 Za najmlađe organizirana je edukativno kreativna radionica (Foto: PR)

Pogledajte i uz koje cvijeće će vaš balkon mirisati poput najfinijeg parfema:
Božanstveno: Cvijeće uz koje će vaš balkon mirisati poput najfinijih parfema Začinsko i ljekovito bilje zamirisat će vaš balkon Mirisna kunica Lavanda +3 Vrtni klinčić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju